Aften-makeup

Selve behandlingen:

En Festmakeup er prikken over i'et og mindst ligeså så bemærkelsesværdig som et flot sat hår.
Lægning af Festmakeup starter med afrensning, fikseringsspray eller primer (for holdbarheden), og en god bindende dagcreme.
Makeuppen udvælges og tilpasses efter dine egne naturlige farver og til den særlige lejlighed. Makeup er vores speciale og kan anbefales til dit livs fest, bryllup eller bare en tur i byen.
Råd og vejledning gives undervejs.
Kamera kan medbringes. Der ydes 10% på makeup efter behandlingen.
Pris  kr. 500,-
Bestil tid
Produktinformation: 

ILIA

Ren, hudplejebaseret skønhed

ILIA tror på hud, der ser naturlig ud – og en udstråling, der kommer naturligt. Med gennemsigtighed som deres hovedfokus og farver som deres værktøj udfordrer de konventionerne om clean beauty for at skabe noget radikalt nyt gennem sikre, potente produkter, der beskytter og genopliver huden.

Resultatet? Fantastiske produkter, du kan stole på, og som får din hud til at se og føles levende.

Hudplejebaseret Makeup

ILIA ser hudpleje og makeup som en samlet helhed og indså tidligt, at botanik ikke var nok. ILIA´s potente formler er skabt med aktive niveauer af hudplejeingredienser, der beskytter huden mod miljømæssige stressfaktorer. De er meget overbeviste om brugen af SPF, da det er det, der beskytter og understøtter produkternes funktioner, hvilket gør dem op til 200% mere effektive. Uden solfiltre forringes de hudbeskyttende ingredienser hurtigt, når de udsættes for lys.

Væk huden til live, supplér med makeup

ILIA´s daglige “go-to-produkter” er designet til øjeblikkeligt at genoplive dit personlige look. Det hele er baseret på livlige farver og en ligefrem filosofi med fokus på at få din hud til at synes og føles levende. Med mange af ILIA´s produkter, hvoraf de fleste er lette at have med på farten, kan du hurtigt friske op, eller tone ned efter behov. ILIA gør det altid enkelt.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao