Beauty Angel Collagen lysbehandling inkl. EMT maske

Viden omkring Beauty Angel lys:

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.
Med klinisk dokumenteret effekt, er det både en sikker og behagelig behandling.

Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag, også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”. De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

Beauty Angel Collagen lysbehandling inkl. EMT maske
Pris  kr. 400,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Afrens & fjernelse af eventuel makeup, lægning af maske efter eget valg (vælges udfra hudtype), som intensivere effektivitet samt 15 min´s lysbehandling.

Klippekort - 12 behandlinger, som ovenstående - 4000,- 

Efter behandlingen: 

Ved regelmæssig anvendelse reduceres rynker, huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres. Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimulation. Vi ved, at denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastin-fibre. Dermed vil små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere. Samtidig er behandlingen afslappende og yderst behagelig.
Vi ved også at hudens ældning er påvirket af en lang række faktorer. Kliniske undersøgelser har vist, at collagen lyset kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent.

Fordele og resultater:

• Stimulerer produktionen af collagen, elastin og hyaluron
• Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
• Reducerer hævelser og mørke rander under øjnene
• Reducerer fine linjer og rynker
• Reducerer pigment, ældningspletter og fregner
• Synlig anti-aging effekt
• Giver en strålende glød og en glat/fast og velplejet hud
• Fantastisk til reducering af strækmærker
• Uren hud og acne reduceres markant
• Uden UV- derfor velegnet til alle hudtyper

Du er klar til endnu en lysbehandling efter 48 timer.
 

Rynker, slap hud og poser under øjnene:

Beauty Angel-lyset stimulerer og øger produktionen af spændstige fibre og fugt i huden, da det ligger i den positive ende af lysspektret  - uden det blå nedbrydende UV-lys.Når cellerne er dannet, får de efter denne behandling endelig lov at blive og glæder dig med mere fylde i vævet. Dette gør huden egnet til behandling mod slap hud, rynker og løs hud under øjne.

Ar, pigmentpletter og strækmærker:

Har din hud lette overfladear med rødmen, kan Beauty Angel Collagenlys hjælpe dig. Strækmærker og pigmentpletter kan også afhjælpes - jo før du kommer i gang i kombination med lysterapi, desto bedre.  

Atopisk eksem - lysterapi til eksem i ansigtet

En eksem indeholder mange inaktive hudceller, som skal skubbes af. Disse skal erstattes af nye celler med et højt indhold af elastin, så huden genvinder elasticiteten og kan holde på fugt og fedtstof.


Lysterapi kan bruges til håndeksem:

Vi har mange, som har stor gavn af behandling af håndeksem. Allerede efter 8 behandlinger ses ændringer, da det nye bindevæv begynder at vise sig. 

INDHOLDCopyright © 2023 NoMakeup

Design og udvikling Acaao