Beauty Angel Collagen lysbehandling inkl. EMT maske - maks 19 år

Viden omkring Beauty Angel lys:

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.
Med klinisk dokumenteret effekt, er det både en sikker og behagelig behandling.

Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag, også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”. De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. 

Selve behandlingen:

Afrens & fjernelse af eventuel makeup, lægning af maske efter eget valg (vælges udfra hudtilstand), som intensivere effektivitet samt 15 min´s lysbehandling.

Beauty Angel Collagen lysbehandling inkl. EMT maske - maks 19 år
Pris  kr. 300,-
Bestil tid

Atopisk eksem & acne - lysterapi til eksem & acne i ansigtet

En eksem indeholder mange inaktive hudceller, som skal skubbes af. Disse skal erstattes af nye celler med et højt indhold af elastin, så huden genvinder elasticiteten og kan holde på fugt og fedtstof.

Ar, pigmentpletter og strækmærker:

Har din hud lette overfladear med rødmen, kan Beauty Angel Collagenlys hjælpe dig. Strækmærker og pigmentpletter kan også afhjælpes - jo før du kommer i gang i kombination med lysterapi, desto bedre.  

Lysterapi kan bruges til håndeksem:

Vi har mange, som har stor gavn af behandling af håndeksem. Allerede efter 8 behandlinger ses ændringer, da det nye bindevæv begynder at vise sig. 

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao