Beauty Angel Collagen lysbehandling Man

Selve behandlingen:

Afrens & fjernelse af eventuel makeup, ren lys behandling i ansigt & kavalergang eller kropsområde. Afrensning og 15 minutters Beauty Angel lys.

Lysbehandlingen intensiveres med en serum som øger effekten af lyset med ca 15%.

Klippekort - 12 behandlinger, som ovenstående - 2500,-

Efter behandlingen: 

Ved regelmæssig anvendelse reduceres rynker, huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres. Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimulation. Vi ved, at denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastin-fibre. Dermed vil små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere. Samtidig er behandlingen afslappende og yderst behagelig.
Vi ved også at hudens ældning er påvirket af en lang række faktorer. Kliniske undersøgelser har vist, at collagen lyset kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent.
Beauty Angel Collagen lysbehandling Man
Pris  kr. 250,-
Bestil tid

Fordele og resultater:

• Stimulerer produktionen af collagen, elastin og hyaluron
• Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
• Reducerer hævelser og mørke rander under øjnene
• Reducerer fine linjer og rynker
• Reducerer pigment, ældningspletter og fregner
• Synlig anti-aging effekt
• Giver en strålende glød og en glat/fast og velplejet hud
• Fantastisk til reducering af strækmærker
• Uren hud og acne reduceres markant
• Uden UV- derfor velegnet til alle hudtyper

Du er klar til endnu en lysbehandling efter 48 timer.

Til hudforyngelse, grov hud samt eksem og rynker

Er du interesseret i at holde din hud spændstig så længe som muligt eller få den genopbygget efter et sygdomsforløb?

Eller lider du af eksem og skal have stimuleret produktionen af nye, friske hudceller eller måske mange strækmærker eller ar? Så har du en mulig løsning her.

Beauty Angel har klinisk dokumenteret effekt, og vi har utallige resultater på klinikken Beauty Angel bruges på flere privathospitaler i Danmark før og efter operationer for at minimere ar.

Rynker, slap hud og poser under øjnene:

Beauty Angel-lyset stimulerer og øger produktionen af spændstige fibre og fugt i huden, da det ligger i den positive ende af lysspektret  - uden det blå nedbrydende UV-lys.Når cellerne er dannet, får de efter denne behandling endelig lov at blive og glæder dig med mere fylde i vævet. Dette gør huden egnet til behandling mod slap hud, rynker og løs hud under øjne.

Ar, pigmentpletter og strækmærker:

Har din hud lette overfladear med rødmen, kan Beauty Angel Collagenlys hjælpe dig. Strækmærker og pigmentpletter kan også afhjælpes - jo før du kommer i gang i kombination med lysterapi, desto bedre.  

Atopisk eksem - lysterapi til eksem i ansigtet

En eksem indeholder mange inaktive hudceller, som skal skubbes af. Disse skal erstattes af nye celler med et højt indhold af elastin, så huden genvinder elasticiteten og kan holde på fugt og fedtstof.


Lysterapi kan bruges til håndeksem:

Vi har mange, som har stor gavn af behandling af håndeksem. Allerede efter 8 behandlinger ses ændringer, da det nye bindevæv begynder at vise sig. 

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao