Beauty Gua Sha Deluxe Ansigtsbehandling

Professionel kosmetisk behandling og pleje derhjemme!

Beauty Gua Sha er en non-invasiv, effektiv behandling. Den resultat givende og professionelle Beauty Gua Sha teknik udglatter huden og giver instant lift og volume,  samtidig med at det føles fantastisk. Unik massage teknik.
 
Med Gua Sha redskabet arbejdes dybt i vævet og i de mimiske muskler med de traditionelle Gua Sha strygninger, lymfedrænage og akupressurmassage i ansigtet. Problem områder gennemarbejdes og smidiggører vævet, hvilket opstrammer huden. De mimiske punker ved kinderne og bekymringsrynkerne omkring øjnene afspændes og gennemgår en botox-lignende effekt ved at give slip på spændingen og derved minimere synligheden af de dybe rynker. Desuden stimuleres blodgennemstrømningen  og lymfesystemet, som mindsker poser, mørke rander og rynker under øjnene.. Beauty Gua styrker hudens forsvars-mekanisme og dens selvhelende egenskab ved at øge blodcirkulation og give ekstra power til lymfesystemet, som bruges til at transportere forsvarsceller op og opsamle ekstra væske. Beauty Gua Sha holder huden ren og ungdommelig. Med øget blodcirkulation gives ekstra power til lymfesystemet, som bruges til at transportere forsvarsceller op og opsamle ekstra væske.   
Beauty Gua Sha Deluxe Ansigtsbehandling
Pris  kr. 800,-
Bestil tid
Fysiologisk effekt ved Gua Sha:

Når de røde blodceller (hæmaglobin), presses ud af blodkaret i det omgivende væv, igangsættes en process, der nedbryder hæmoglobinen. De katalyserede stoffer resulterer i en ekstermt antiinflamatorisk effekt. Immunforsvaret er 400 gange mere antiinflamatorisk efter en Gua Sha massage.

Hvilken hud type får glæde af Gua Sha behandlingen:

Gua Sha ansigtsbehandling er mere end blot rynke reducering, da vævet i underhuden bliver gjort blødt, så rynker og linjer ikke sidder fast. Musklerne i ansigtet presser huden sammen, så rynkerne bliver tydelige, Derfor er gua sha behandlingen god til dig, med både dybe eller begyndende rynker. Forebyggelse er alt! 
Gua Sha behandlingen er også god til dig med uren/rød/inflammeret hud. Dig der engang imellem får et par udbrud på kæben eller kinderne. Gua Sha massage teknikken presser provokerende stoffer eller bakterier væk, og hjælper huden med at rense sig selv indefra. Helt fantastisk i kombi med produkter til uren hud. 

Efter behandlingen: 

Resultaterne er synlige i dagevis. Du kan forlænge resultatet ved at fortsætte arbejdet derhjemme ved at købe Gua Sha board i Bøffelhorn eller Rose Quartz til 225,-
 

KONTAKT

Nomakeup.dk

Hovedgaden 27A

3460 Birkerød


Telefon: 81447500

E-mail: info@nomakeup.dk


CVR-nr: 32094902


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 18.00

Tirsdag     08.30 - 20.00

Onsdag    07.00 - 20.00

Torsdag   08.30 - 19.00

Fredag     07.00 - 17.00

*Lørdag    10.00 - 16.00


* Lige uger


Ovenstående er vejledende åbningstider efter aftale.


Copyright © 2020 NoMakeup

Design og udvikling Acaao