Bio Sculpture forstærkning - klar

Hvad er Bio Sculpture:
 

Bio Sculpture  er et neglesystem der er både sofistikeret & naturligt med dens unikke formel, som er 100% fri for formaldehyd & toluen. Fraværet af disse 2 kemikalier betyder, at der ingen lugt samt ubehagelige dampe.

Bio Sculpture er vegansk & cruelty free og et sundere alternativ til geléforstærkning samt forlængelser af naturneglen. 

Sundhed for dig samt teknikeren:

Bio Sculpture er passionerede omkring de naturlige negles tilstand og sundhed, ligesom de er omkring sundheden og sikkerheden for de professionelle der arbejder med produktet. Bio Sculpture Gel er verdens eneste 5-Star Safety Rated brand. De kliniske test udført af Farmov-Perexel, konstaterede at Bio Sculpture Gel har den højeste grad af tolerance og kombabiltet ved påførelse på den naturlige negl, med over 99% af deltagerenes postive og skade-fri resultater.

Pris  kr. 450,-
Bestil tid
Selve behandlingen: 

Forstærkning i klar, gennemsigtig gelé.
Denne behandling er til dig, som elsker det rene, naturlige udtryk eller hvis du gerne selv vil skifte farve ofte med almindelig neglelak over forstærkningen.

Ved denne behandling støbes en forstærkning af neglene i klar gelé. Facon vælges og skabes i et samarbejde mellem dig og din behandler.

Efter behandlingen: 

Vi anbefaler brug af Bio Sculpture negleolie eller Solar Oil fra CND Shellac 2 gange dagligt imellem dine neglebehandlinger. 

INDHOLDCopyright © 2023 NoMakeup

Design og udvikling Acaao