Body Firming Express

Pandhy’s™ SugarSPA Body Firming Treatment anvender sukkermassage metoden til at øge cirkulationen i vævet og forbedre ”skraldesystemet” (lymfesystemet), der sørger for at reducere og forebygge ophobninger, der giver buler og hævelser og derved sikrer en fast og glat, sund hud synligt – allerede efter én enkelt behandling.

Lymfesystemet aktiveres og fjerner ophobninger af affaldsstoffer og væskophobninger, så der er plads til ny næring og ilt, så cellerne fungerer bedre, og dermed sikrer et sundere bindevæv med bedre cirkulation. Samtidig løsnes hårde fedtceller, så hud og væv mærkes og synes mere fast og glat. Body Firming Treatments effektiviseres med Pandhy’skoncept  produkter bl.a. Skin Renew Remedy Oil og brugen af Beauty Gua Sha

Hvad ved vi om cellulite?

Vi ved, hvordan cellulite ser ud. Huden ser blomkålsagtig med buler og den føles kold med farveforskelle. Cellulite forekommer typisk på balder, lår, mave og arme. Vi ved også at størstedelen af alle kvinder har det, og at de vil elske at komme det til livs.

Cellulite er en kompleks process, der begynder indeni på celleniveau. Skaden fører til forringelse af blodkar og skaber en kaskade af nedbrydende forandringer i huden – og de forandringer genkender vi som cellulite. Pandhy’sTM har skabt en behandling, der understøtter reparationen fra både indersiden og ydersiden, for dramatisk at reducere synligheden af cellulite, udglatte vævet og opstramme huden.

Sukkermassage: 

Bindevævsmassage med sugamassageteknikken ”sugarwave” udnytter sukkerets klæbrighed, og når fingrene klæber til hudens overflade og løfter huden, løftes vævet. Dette skaber et flow og øger cirkulationen i bindevævet betydeligt.

 

Body Firming Express
Pris  kr. 500,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Ren velvære oplevelse for krop og sjæl med fokus på behandling af baller og baglår. Du ligger på maven på briksen.

- Tørbørstning af problemområde.
- Body scrub.
- Sukkermassage & sugarwaves massage.
- Beauty Gua Sha strygninger.

Opnå følgende: 

  • Øgerblodcirkulationen – blodkarrene opsamler affaldsstoffer og væske fra bindevævet og transporterer det til de store kar
  • Øgerlymfecirkulationen
  • Ved hjælp af flowet i sugarmassagen styrkes lymfekarrene så de opsamler den overskydende væske fra bindevævet og stimulerer produktionen af lymfocytter og styrker immunsystemet.
  • Øger cellestofskiftet. Der er nu plads til mere ilt og flere næringsstoffer imellem alle cellerne, fordi affaldsstofferne fjernes. Det øger cellens stofskifte og evne til at fungere optimalt.
  • Stimulerer kollagen- og elastinproduktionen gennem den øgede mikrocirkulation og stimuli. Dette igangsætter reparation af skadet bindevæv.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao