Brude Makeup

Før brylluppet: 

Bryllupsdagen er en af livets største dage, og derfor skal du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til lægning af din makeup. Forventningsafstemnig er nummer et! Derfor er der indeholdt en prøvemakeup i angivet pris, hvor stil og udtryk aftales endeligt og de små detaljer kommer på plads. 

Selve behandlingen: 

Lægning af makeup starter med afrensning, fikseringsspray eller primer (for holdbarheden), og en god bindende samt fugtgivende dagcreme.
Makeuppen udvælges og tilpasses efter dine egne naturlige farver til den særlige lejlighed.

Du kan tilkøbe et bryllupssæt bestående af de nødvendige produkter, så du kan touche din makeup up i løbet af den store dag. Dette til farvorabel pris naturligvis.

Pris  kr. 1300,-
Bestil tid
Produktinformation: 

ILIA

Ren, hudplejebaseret skønhed

ILIA tror på hud, der ser naturlig ud – og en udstråling, der kommer naturligt. Med gennemsigtighed som deres hovedfokus og farver som deres værktøj udfordrer de konventionerne om clean beauty for at skabe noget radikalt nyt gennem sikre, potente produkter, der beskytter og genopliver huden.

Resultatet? Fantastiske produkter, du kan stole på, og som får din hud til at se og føles levende.

Hudplejebaseret Makeup

ILIA ser hudpleje og makeup som en samlet helhed og indså tidligt, at botanik ikke var nok. ILIA´s potente formler er skabt med aktive niveauer af hudplejeingredienser, der beskytter huden mod miljømæssige stressfaktorer. De er meget overbeviste om brugen af SPF, da det er det, der beskytter og understøtter produkternes funktioner, hvilket gør dem op til 200% mere effektive. Uden solfiltre forringes de hudbeskyttende ingredienser hurtigt, når de udsættes for lys.

Væk huden til live, supplér med makeup

ILIA´s daglige “go-to-produkter” er designet til øjeblikkeligt at genoplive dit personlige look. Det hele er baseret på livlige farver og en ligefrem filosofi med fokus på at få din hud til at synes og føles levende. Med mange af ILIA´s produkter, hvoraf de fleste er lette at have med på farten, kan du hurtigt friske op, eller tone ned efter behov. ILIA gør det altid enkelt.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao