Brude Makeup

Før brylluppet: 

Bryllupsdagen er en af livets største dage, og derfor skal du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til lægning af din makeup. Forventningsafstemnig er nummer et! Derfor er der indeholdt en prøvemakeup i angivet pris, hvor stil og udtryk aftales endeligt og de små detaljer kommer på plads. 

Selve behandlingen: 

Lægning af makeup starter med afrensning, fikseringsspray eller primer (for holdbarheden), og en god bindende samt fugtgivende dagcreme.
Makeuppen udvælges og tilpasses efter dine egne naturlige farver til den særlige lejlighed.

Du kan tilkøbe et bryllupssæt bestående af de nødvendige produkter, så du kan touche din makeup up i løbet af den store dag. Dette til farvorabel pris naturligvis.

Pris  kr. 800,-
Bestil tid
Produktvalg:

Glo•minerals Makeup er makeup baseret på rene, naturlige mineraler der ikke tilstopper huden, men tillader den at ånde. Ingen indhold af talkum, kunstige farvestoffer og unødig kemi.

Glo•minerals er en professionel mineral makeup serie der kombinerer ingredienser af farmaceutisk renhedsgrad, naturlige højpigmenterede mineraler og kraftfulde antioxidanter. Alle formulaene giver uovertruffen bredspektret UV beskyttelse og hjælper i bekæmpelsen af skade fra frie radikaler.
Glo•minerals tilbyder innovative nye produkter med en rig farvepalette af både de hotteste og de mest klassiske farver. Denne hudplejende mineral makeup serie anvendes og anbefales af dermatologer, plastikkirurger og ledende hudpleje professionelle verden over.

Produkterne indeholder ingen parabener eller kemiske farvestoffer og er anvendelige for alle hudtyper, selv de mest sensitive og problemfyldte. Alle glominerals produkter er non-comedogenic så huden kan ånde, hvilket modvirker risikoen for bakteriedannelse ved tilstoppede porer. De anti-inflammatoriske ingredienser, inklusiv grøn te ekstrakt, Zink og Vitamin C hjælper til en forbedring af hudens fremtræden og tilstande som acne og rosacea præget hud.
Ingen af produkterne er testet på dyr.

KONTAKT

Nomakeup.dk

Hovedgaden 27A

3460 Birkerød


Telefon: 81447500

E-mail: info@nomakeup.dk


CVR-nr: 32094902


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 20.00

Tirsdag     08.30 - 18.00

Onsdag    08.30 - 20.00

Torsdag   08.30 - 18.00

Fredag     08.30 - 17.00

Lørdag    10.00 - 15.00
Ovenstående er vejledende åbningstider efter aftale.


Copyright © 2021 NoMakeup

Design og udvikling Acaao