CND SHELLAC ELEVBEHANDLING - Hænder uden aftagning

Hvad er en elevbehandling?

Sofie er din behandler og er uddannet ved CND Danmark. Sofie har lige været på kursus i CND Shellac behandling af både hænder & fødder og skal nu have den praktiske del under huden, så hun kan bliver dygtigere og hurtigere. Sofie har en naturlig sans for detaljer og er et blidt & sødt menneske. Nyd en behandling i Sofie´s selskab.

Viden før behandling: 

CND Shellac® er en revolutionerende fusion mellem lak og gele. Vanna har tidligere arbejdet med manicure samt lægning af lak og har primo maj måned været på opfriskende kursus. Nu skal der øves.

Shellac er en innoverende måde at tænke lak på, da den kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra neglelakken og sit holdbare resultat fra geléen. Shellac påføres med en pensel, fuldstændig som var det en almindelig neglelak og fjernes på kun 10 minutter.

Shellac hærder ved LED lys - der er derfor ingen tørretid. 

Shellac® indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater. Shellac kan bruges på naturneglen og på en negleforstærkning - også på tæerne. 

Med CND Shellac® fås en skinnende lak i op til 3 uger for hænder & 6 uger for fødder - helt uden ridser.

Pris  kr. 149,-
Bestil tid
Selve behandlingen: 

Manicure, fjernelse af neglebånd samt Shellac behandling.
OBS: Har du anden lak på end CND Shellac, er der en merpris på kr. 79 for behandlingen, da produktaftagning er væsentlig anderledes end ved CND Shellac.

Efter behandlingen:

Benyt gerne CND SolarOil 2-3 gange dagligt for tilstrækkelig hydrering af neglene. CND Solar Oil penetrerer gennem CND Shellac og vil derfor tilføre fugt samt bibevare high shine samt øge holdbarheden.  

KONTAKT

Nomakeup.dk

Hovedgaden 27A

3460 Birkerød


Telefon: 81447500

E-mail: info@nomakeup.dk


CVR-nr: 32094902


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 17.00

Tirsdag     09.30 - 16.00

Onsdag    09.30 - 20.00

Torsdag   06.00 - 16.00

Fredag     06.00 - 17.00

*Lørdag    09.00 - 16.00


* Lige uger


Ovenstående er vejledende åbningstider efter aftale.


Copyright © 2020 NoMakeup

Design og udvikling Acaao