Dags-makeup

Selve behandlingen:

Afrensning, fikseringsspray eller primer samt dagcreme. Let dagmakeup tilpasset dine egne naturlige farver og dine ønsker. Kort vejledning gives undervejs og alt det anbefalede afkrydses i en produktguide. Kamera kan medbringes. Tilmed ydes der 10% rabat på al makeup efter denne behandling.

Pris  kr. 400,-
Bestil tid
Produktinformation: 

ILIA

Ren, hudplejebaseret skønhed

ILIA tror på hud, der ser naturlig ud – og en udstråling, der kommer naturligt. Med gennemsigtighed som deres hovedfokus og farver som deres værktøj udfordrer de konventionerne om clean beauty for at skabe noget radikalt nyt gennem sikre, potente produkter, der beskytter og genopliver huden.

Resultatet? Fantastiske produkter, du kan stole på, og som får din hud til at se og føles levende.

Hudplejebaseret Makeup

ILIA ser hudpleje og makeup som en samlet helhed og indså tidligt, at botanik ikke var nok. ILIA´s potente formler er skabt med aktive niveauer af hudplejeingredienser, der beskytter huden mod miljømæssige stressfaktorer. De er meget overbeviste om brugen af SPF, da det er det, der beskytter og understøtter produkternes funktioner, hvilket gør dem op til 200% mere effektive. Uden solfiltre forringes de hudbeskyttende ingredienser hurtigt, når de udsættes for lys.

Væk huden til live, supplér med makeup

ILIA´s daglige “go-to-produkter” er designet til øjeblikkeligt at genoplive dit personlige look. Det hele er baseret på livlige farver og en ligefrem filosofi med fokus på at få din hud til at synes og føles levende. Med mange af ILIA´s produkter, hvoraf de fleste er lette at have med på farten, kan du hurtigt friske op, eller tone ned efter behov. ILIA gør det altid enkelt.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao