Dermatude ® microneedling behandling - ansigt

Før behandlingen:

Kom som du er. Behandleren sørger for afrens af huden samt aftagning af eventuel makeup.
Optimalt behandlingsforløb gennemgås og der tages billeder.

Hvad er Dermatude - metaterapi?

Dermatude er en ny, naturlig metode til hudforyngelse, anti-age, fugtgivelse og genopbyggelse. Ansigtsbehandlingen kan udføres på hele ansigtet, hals, dekolletè og specifikke områder for en komplet hudforyngelse. Dermatude behandling er en Meta Terapi behandling, hvor der laves en masse usynlige, kontrollerede mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Meta Terapi hjælper med at re-aktivere, det din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende.
Pris  kr. 1500,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Hudens tilstand analyseres og fugtniveau måles. Valg af sera afgøres af hudens tilstand samt ønsker for behandlingen. Vi arbejder med fokusområderne: pigmentering - anti-age - hydrering - vitamin forladt hud.

Du ligger ned på en briks og får 60 min´s afslapning. Behandlingen påbegyndes med afrens samt enzym peeling af huden. Herefter klargøres huden til meta terapien. Serum placeres på overfladen af huden og penetreres under huden efter perforering af nåle på overfladen af huden. Der behandles i hele ansigtet og afsluttes med en kølende & beroligende treptide maske, som sørger for at de mikroskopiske udgange i huden lukkes. Der påføres øjenserum samt dagcreme udfra tilstand.

Du vejledes i hudpleje såfremt det ønskes.


VED HVER ANDEN BEHANDLING ANBEFALES AT DER OGSÅ ARBEJDES PÅ HALS & DECOLLETÉ SAMT DYBE LINJER & RYNKER EFTER BEHOV.

Dybdegående rynke ridsning - 250,- 
Hals & Decolleté - 500,-

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao