Exuviance ® Anti-age håndbehandling

Før behandlingen:

Huden på håndryggen udtørrer, vi får tydelige rynker, den ændrer farve og bliver tyndere med alderen. Med tiden kommer der mørke pigmentpletter. En frugtsyre behandling giver dine hænder deres ungdommelige ydre tilbage. Behandlingen starter med et lækkert håndbad, herefter peeles huden med en enzympeeling, efterfulgt af en mekanisk peeling og til sidst en AHA frugtsyre der kickstarter hændernes tilbagevenden til det ungdommelige udseende.

Selve behandlingen: 

Afrensning, AHA / PHA peeling massage & afsluttende creme.

Efter behandlingen:

Bevar virkningen af din behandling:

Ældningen kan ingen af os stoppe – heller ikke når det gælder hænder. Heldigvis kan du få resultatet af din behandling til at vare længere.

  1. Skærm hænderne fra solen
    Smør hænderne ind i solcreme – året rundt. 
  2. Bær handsker når du gør rent eller ordner have
    Varmt vand, rengøringsmidler og havearbejde udtørrer din hud.
  3. Fugt, fugt, fugt
    Husk at smøre hænderne ind i en fugtighedscreme efter du har vasket hænder eller været i bad. Det holder på vandet i hænderne, hvilket gør huden mere spændstig.
Exuviance ® Anti-age håndbehandling
Pris  kr. 349,-
Bestil tid
Exuviance produktserie: 

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. 

Det bedste fra både videnskab og natur!

Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er formlerne designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserie er naturligvis parabenefri.


 

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao