Exuviance ® Atopisk Eksem

Før behandlingen:

Kom som du er. Behandleren sørger for afrens af huden samt aftagning af eventuel makeup inden behandling. 

Hvad er atopisk eksem?

Atopisk eksem - også kaldet atopisk dermatitis, astmaeksem eller børneeksem, er en forholdsvis almindelig inflammatorisk hudsygdom hos børn og voksne. Atopisk eksem er kendetegnet ved en meget høj grad af følsomhed i huden. Huden reagerer for kraftigt på det normale miljø og bliver tør, irriteret og rød. Desuden ses nogle gange revner, blærer og sårdannelse.

Selve behandlingen:

Exuviance tilbyder hudplejende løsninger, som tager hensyn til selv den mest følsomme hud som eks vis rosacea. Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance er både milde og effektive.

Polyhydroxysyrer (PHA) anbefales til hypersensitiv hud, fordi de ikke har nogen irriterende effekt, fordi de opbygger hudens egen beskyttelsesbarriere, og fordi de er intensivt genfugtende. Den patenterede polyhydroxysyre (PHA) er velegnet til personer, som lider af rosacea. Desuden har PHA fra Exuviance samme antiaging-egenskaber som AHA.

En hudplejebehandling med Exuviance, har en mild afskallende effekt, som stimulerer hudens nydannelsesproces. Derudover stimuleres huden så begrænset som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter har en beroligende effekt.

Der anvendes ikke damp i forbindelse med Exuviance-behandlinger og heller ikke peeling med korn. Det er en fordel for netop dig med atopisk eksem. Efter regelmæssig behandling bliver huden mindre rød og irriteret.

Afrensning, peeling, let dybderens, maske, decoletté- og ansigtsmassage & Beauty Angel Collagen Lys. Der afsluttende creme til ansigt, hals og øjne.



Efter behandlingen:

  • Undgå at bruge almindelig sæbe, som ofte virker udtørrende på huden.
  • Brug gummihandsker ved kontakt med rengøringsmidler i husholdningen, hvis hænderne er udsatte.
  • Undlad at vaske udsat hud i for varmt vand.
  • Smør regelmæssigt huden ind i ikke-irriterende, genfugtende creme eller lotion.
  • Undgå at klø i eksemen, som i så fald kan forværres, og der kan opstå infektioner.
  • Anvend en nænsom peeling en gang imellem for at fjerne døde, tørre hudceller, og vær forsigtig med scrubprodukter med korn, som kan skade den allerede følsomme hud.
Pris  kr. 800,-
Bestil tid

Exuviance produktserie: 

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. 

Det bedste fra både videnskab og natur!

Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er formlerne designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserie er naturligvis parabenefri.





INDHOLD







Copyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao