Exuviance ® Classic

Før behandlingen: 

Kom som du er & lad behandleren putte dig på briksen til en times forkælelse.
Behandleren sørger for afrens af huden samt aftagning af eventuel makeup inden behandling.

Exuviance ® Classic er en klassisk ansigtsbehandling til alle hudtilstande. 

Denne behandling er god at booke hvis det er dit første besøg hos Nomakeup. Udfra din hudtilstand, skræddersyes behandlingen så den er målrettet netop din huds behov.

Selve behandlingen: 

Exuviance ® Classic er en klassisk ansigtsbehandling til alle hudtilstande. 

Stimulerende og cellefornyende behandling med AHA-/PHA peeling og stimulerende massage. I denne behandling fokuseres på eksfoliering & fugt- og nærings tilførsel til din hud. 
Behandlingen forebygger også forekomsten af fine linjer, uregelmæssig pigmentering samt reducerer forekomsten af urenheder.

Afrensning, peeling, let dybderens, maske, ansigtsmassage & afsluttende creme til ansigt, hals og øjne.

Exuviance ® Classic
Pris  kr. 650,-
Bestil tid

Exuviance produktserie: 

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. 

Hos Nomakeup.dk arbejder vi med den professionelle hudplejeserie - Exuviance. 

Det bedste fra både videnskab og natur!

Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er formlerne designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserien er naturligvis parabenefri.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao