Exuviance ® De Luxe

Før behandlingen: 

Kom som du er. Behandleren sørger for afrens af huden samt aftagning af eventuel makeup inden behandling. 

Selve behandlingen: 

Exuviance ® De Luxe er en luksuriøs behandling med antiaging-effekt, som synligt giver huden en fornyet start.

Effektiv ansigtsbehandling bestående af afrensning, peeling, AHA frugtsyre behandling, maske - med udgangspukt i behov samt tilstand, massage af ansigt, hals & decolleté, Beauty Angel Collagen Lys samt formning af bryn for indramning af øjenomgivelserne. Behandlingen afsluttes med creme til ansigt, hals, øjne & decolleté.

I denne behandling arbejder behandleren med at eksfoliere, tilføre fugt og næring til huden, forebygge forekomsten af fine linjer og uregelmæssig pigmentering. 

Efter behandlingen:

Når vi bevidst fokuserer på bestemte faktorer, kan vi bremse hudens synlige aldring.
  • Tag sol med fornuft: Brug altid et dagprodukt med solbeskyttelsesfaktor – hele året. Hvis du opholder dig mere intensivt i solen, skal du anvende et separat solbeskyttelsesprodukt, som tager hensyn til hudtypen og formålet. Undgå at tage sol midt på dagen, når solen er kraftigst.
  • Indfør en god hudplejerutine: Væn dig til at rense ansigtet morgen og aften og efterfølgende påføre en genfugtende og reparerende creme. Det er en god idé at kombinere med en serum for at forstærke effekten yderligere, og du bør også anvende ansigtsmaske en gang om ugen. Når de første rynker begynder at vise sig, skal du skifte til hudplejeprodukter, som har en mere målrettet effekt. Supplér med regelmæssig behandling på en hudplejeklinik.
  • Undgå rygning.
  • Lev generelt et sundt liv med god kost og motion.
Exuviance ® De Luxe
Pris  kr. 900,-
Bestil tid

Exuviance produktserie: 

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. 

Det bedste fra både videnskab og natur!

Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er formlerne designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserie er naturligvis parabenefri.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao