Exuviance ® Dybderens

Før behandlingen: 

Kom som du er & lad behandleren putte dig på briksen til forkælelse.
Behandleren sørger for afrens af huden samt aftagning af eventuel makeup inden behandling.  
 

Selve behandlingen: 

Exuviance ® Dybderens er en ansigtsbehandling til dig, som ønsker at få renset ud i huden. Her sætter vi fokus på at normalisere hudens PH værdi, samt få renset ud i urenhederne.

Ved akne samt uren og/eller fedtet hud. Minimerer urenheder, overskydende talg og giver en klarere hud. En dybdevirkende behandling med en grundig dybderens. Behandlingen reducerer forekomsten af talg og urenheder.

Afrensning, AHA-peeling, grundig dybderens, maske, serum & afsluttende creme til ansigt, hals og øjne.

Det anbefales at afslutte med Beauty Angel Collagenlys med tillæg på 150,-

Efter behandlingen: 

 

  • Vælg en mild, sæbefri rens, som ikke tørrer ud eller irriterer, og brug den morgen og aften. Mange tror, at acne skyldes snavs og vasker derfor huden for tit eller med skarpe produkter. Overdreven rens kan dog irritere huden og dermed få en negativ effekt.
  • Vælg hudplejeprodukter, som indeholder gennemtestede ingredienser og er videnskabeligt dokumenterede. AHA/PHA, salicylsyre og A-vitamin er eksempler på velkendte ingredienser, som har en god effekt på acne. Fortsæt med dit hudplejeprogram, også efter at huden har fået det bedre. Ellers kan problemerne komme igen. Et hudplejeprodukt kan ikke kurere acne, men nedsætter dog symptomerne.
  • Hold dig til en enkelt hudplejeserie – og vær tålmodig. Der går et stykke tid, før du ser et resultat, men det er hele ventetiden værd. Hvis du ikke er grundig med din hudpleje, kan det betyde, at det ønskede resultat er længere tid undervejs eller helt udebliver. Det kan også give en uønsket effekt, hvis du blander flere produkter.
  • Undgå at klemme bumser og poremasker ud, eftersom det kan give øget inflammation og ardannelse.
 

 

Exuviance ® Dybderens
Pris  kr. 575,-
Bestil tid

Exuviance produktserie: 

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. 

Hos Nomakeup.dk arbejder vi med den professionelle hudplejeserie - Exuviance. 

Det bedste fra både videnskab og natur!

Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er formlerne designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserien er naturligvis parabenefri.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao