Exuviance ® Quick Peel Man

Før behandlingen: 

Kom som du er & lad behandleren putte dig på briksen til en behagelig 30 min´s session.
Behandleren sørger for afrens af huden inden behandling.  


Selve behandlingen: 

Exuviance ® Quick Peel er til dig, der ønsker en kort, enkel men yderst effektiv ansigtsbehandling.

Afrensning, peeling, maske, & afsluttende creme til ansigt, hals og øjne.

Exuviance ® Quick Peel Man
Pris  kr. 399,-
Bestil tid

Exuviance produktserie: 

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. 

Hos Nomakeup.dk arbejder vi med den professionelle hudplejeserie - Exuviance. 

Det bedste fra både videnskab og natur!

Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er formlerne designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserien er naturligvis parabenefri.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao