Exuviance ® Rocasea

Før behandlingen:

Kom som du er. Behandleren sørger for afrens af huden samt aftagning af eventuel makeup inden behandling. 

Hvad er rocasea?

Rosacea kendetegnes ved, at ansigtet eller partier af ansigtet bliver rødt og blussende. Ofte ses det på kinder og næse. Hudens blodkar er udvidede. Der kan også forekomme inflammatoriske, aknelignende udslæt. Kvinder rammes oftere end mænd, og problemerne optræder typisk i 30-50-årsalderen. Rosacea er mange gange kronisk og kan i en nogen grad være arveligt. Der er foretaget meget forskning på området, men årsagen er stadig ikke helt afklaret. Forskere vurderer, at mikroorganismer kan have betydning for, at der opstår rosacea.

Selve behandlingen:

Rosacea kan variere meget fra person til person, og derfor er der ofte behov for forskellige indsatser og produkter. Det er dog et fællestræk, at behandlingerne skal være nogenlunde regelmæssige for at få effekt. 

Exuviance tilbyder hudplejende løsninger, som tager hensyn til selv den mest følsomme hud som eks vis rosacea. Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance er både milde og effektive.

Polyhydroxysyrer (PHA) anbefales til hypersensitiv hud, fordi de ikke har nogen irriterende effekt, fordi de opbygger hudens egen beskyttelsesbarriere, og fordi de er intensivt genfugtende. Den patenterede polyhydroxysyre (PHA) er velegnet til personer, som lider af rosacea. Desuden har PHA fra Exuviance samme antiaging-egenskaber som AHA.

En hudplejebehandling med Exuviance, har en mild afskallende effekt, som stimulerer hudens nydannelsesproces. Derudover stimuleres huden så begrænset som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter har en beroligende effekt.

Der anvendes ikke damp i forbindelse med Exuviance-behandlinger og heller ikke peeling med korn. Det er en fordel for netop dig med rosacea eller perioral dermatit. Efter regelmæssig behandling bliver huden mindre rød og irriteret.

Afrensning, peeling, let dybderens, maske, decoletté- og ansigtsmassage & Beauty Angel Collagen Lys. Der afsluttende creme til ansigt, hals og øjne.


Efter behandlingen: 
  • Det kræver en aktiv indsats at få bugt med rosacea, både hos din behandler hos Nomakeup og dig selv. Problemet løses ikke fra dag til dag. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes på klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Undgå stress.
  • Beskyt huden mod solen, forsøg at holde dig i skyggen, når solen er stærk, og anvend SPF hele året.
  • Beskyt ansigtet mod vind og kulde.
  • Anvend specialudviklede hudpleje- og makeupprodukter til rosacea.
  • Vær tålmodig.
Pris  kr. 800,-
Bestil tid

Exuviance produktserie: 

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. 

Det bedste fra både videnskab og natur!

Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er formlerne designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserie er naturligvis parabenefri.

KONTAKT

Nomakeup.dk

Hovedgaden 27A

3460 Birkerød


Telefon: 81447500

E-mail: info@nomakeup.dk


CVR-nr: 32094902


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 19.00

Tirsdag     08.30 - 19.00

Onsdag    08.00 - 15.00

Torsdag   08.30 - 17.00

Fredag     08.30 - 17.00

Lørdag   10.00 - 15.00 - udelukkende lige uger.
Ovenstående er vejledende åbningstider efter aftale. Pt. er vi underbemandet, hvorfor åbningstiderne er ændret pr. juni 2023.


Copyright © 2023 NoMakeup

Design og udvikling Acaao