Exuviance ® Sensitiv

Før behandlingen:

Kom som du er. Behandleren sørger for afrens af huden samt aftagning af eventuel makeup inden behandling. 

Selve behandlingen: 

Exuviance ® Sensitiv er en ansigtsbehandling til dig med reaktiv & sensitiv hud. Oplever du at du nemt blusser & bliver varmt ved brug af visse præparater? Så er Exuviance ® Sensitiv den perfekte behandling til dig. 

Exuviance tilbyder hudplejende løsninger, som tager hensyn til selv den mest følsomme hud. Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance er både milde og effektive.

Polyhydroxysyrer (PHA) anbefales til hypersensitiv hud, fordi de ikke har nogen irriterende effekt, fordi de opbygger hudens egen beskyttelsesbarriere, og fordi de er intensivt genfugtende. Den patenterede polyhydroxysyre (PHA) er velegnet til personer, som lider af rosacea. Desuden har PHA fra Exuviance samme antiaging-egenskaber som AHA.

En hudplejebehandling med Exuviance, har en mild afskallende effekt, som stimulerer hudens nydannelsesproces. Derudover stimuleres huden så begrænset som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter har en beroligende effekt.

Der anvendes ikke damp i forbindelse med Exuviance-behandlinger og heller ikke peeling med korn. Det er en fordel for netop dig med rosacea eller perioral dermatit. Efter regelmæssig behandling bliver huden mindre rød og irriteret.

Afrensning, peeling, let dybderens, maske, decoletté- og ansigtsmassage & Beauty Angel Collagen Lys. Der afsluttende creme til ansigt, hals og øjne.

Efter behandlingen:

  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes på klinikken og afsluttes derhjemme.

 

Pris  kr. 800,-
Bestil tid

Exuviance produktserie: 

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers vil lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden en fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens største innovationer nogensinde. 

Det bedste fra både videnskab og natur!

Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!

Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er formlerne designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserie er naturligvis parabenefri.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao