Fedtfrysning med varig effekt - numse

Hvem kan ikke få cryoterapi?:

 • Hvis du har indopereret metal i kroppen.
 • Hvis du har været i kemoforløb eller stråling indenfor de sidste 10 år.

Opnå følgende:

 • Slankning
 • Cellulite reducering
 • Strækmærkereducering
 • Figurformning
 • Reducering af fedtcellerne
 • Øgning af blodcirkulationen
 • Toning af muskler
 • Lymfedrænage
 • Væskedrænage

Før behandlingen:

Inden behandlingsstart, kan der afholdes en forkonsultation, hvor et optimalt behandlingsforløb drøftes og tilrettelægges. Det er ikke et krav at en forkonsultation er forestået, men ønsker man et tilrettelagt forløb af flere behandlingsområder, anbefales dette.

Hvordan virker cryoterapi?:

Revolutionerende cryoterapi er også kendt under kaldenavnet fedtfrysning. Fedtfrysning af eks. vis lår eller mave virker ved, at nedkøle problemområderne til 8°C. Det sker via avanceret & anerkendt udstyr, som er særligt udviklet til non-invasiv  fedtfrysning. 

Fedtcellerne får et kuldechok, som omdanner det genstridige, hvide fedt til brunt fedt, som kroppen lettere kan forbrænde og skille sig af med gennem leveren, fordøjelsessystemet og lymfesystemet i løbet af 15-20 dage. 

Behandling med cryoterapi er helt ufarlig, smertefri og uden bivirkninger. Kryoterapi er FDA-godkendt.  Det føles som en blid massage at få kryoterapi, og der er ikke behov for at tage særlige hensyn hverken før eller efter behandlingen. Området som behandles, kan dog blive lidt rødt efter behandlingen.

Pris  kr. 1500,-
Bestil tid

Selve behandlingen:

Behandlingsforløbet drøftes, der tages mål samt billeder af det ønskede behandlingsområde.

Vi byder dig inden for i vores behandlingsrum, hvor vi putter dig på en opvarmet briks, med lune tæpper og puder, så du kan føle dig tryg og afslappet  under din behandling. Når du ligger godt og afslappet, begynder vi behandlingen af maveregionen. Selve behandlingstiden er 30 min. og der afsættes 45 min samlet.  

Efter behandlingen:

Fedtcellerne får et kuldechok, som omdanner det genstridige, hvide fedt til brunt fedt, som kroppen lettere kan forbrænde og skille sig af med gennem leveren, fordøjelsessystemet og lymfesystemet i løbet af 15-20 dage.

Næste fedtfrysningsbehandling kan foretages efter 14 dage. Regulær opstrammende behandling kan foretages igen efter 7 dage. 

KONTAKT

Nomakeup.dk

Hovedgaden 27A

3460 Birkerød


Telefon: 81447500

E-mail: info@nomakeup.dk


CVR-nr: 32094902


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 17.00

Tirsdag     09.30 - 16.00

Onsdag    09.30 - 20.00

Torsdag   06.00 - 16.00

Fredag     06.00 - 17.00

*Lørdag     10.00 - 16.00

*Søndag    10.00 - 16.00

* Lige uger


Ovenstående er vejledende åbningstider efter aftale.


Copyright © 2019 NoMakeup

Design og udvikling Acaao