Fjernelse af milier

Hvad er milier?

Milier er ophobning af hudceller, som er indkapslet under din huds overflade, og derved laves denne hvide knop. Milier opstår altså som resultat af en tilstopning i din huds porer, således at døde hudceller ikke kan transporteres til hudens overflade korrekt.
Milier er meget små, hvide og hårde knopper. De kan forekomme overalt i ansigtet og på kroppen, men især under øjnene og på kinderne, er milier meget normale.

Mange tror fejlagtigt, at milier er hudorme, da de minder meget herom i størrelse og udseende. Milier er dog hvide og ikke mørke ligesom hudorme. Det er måske også derfor, at milier ofte omtales som ”hvide hudorme”.

Forskellen på milier og hudorme kan tydeligt opleves, ved at det næsten er umuligt at trykke en millie. Derudover ses milier, som hvide små knopper på størrelse med et knappenålshoved.

Milier kan modsat hudorme mærkes på huden som små sandkorn, hvis du kører fingeren henover området. Et andet godt kendetegn er, at milier oftest optræder på din hud i grupper af flere milier indenfor et område på størrelse med din tommelfinger.

Eftersom milier er døde hudceller, som er indkapslet under huden, så kan milier ikke blot vaskes væk. Af samme årsag, da milier ikke er betændelse, så vil desinfektions- og antibakterielle midler ikke hjælpe på milier.

Før behandlingen: 

LÆS VENLIGST INDEN BOOKING:

Er du i tvivl om der er tale om milier, som du ønsker fjernet, bedes du fremsende sms til tlf: 81447500 med billede af området og afvente rådgivning enten pr. sms eller opkald.

Fjernelse af milier
Pris  kr. 300,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Behandleren sørger for afrensning af område, desinfisering samt skånsom fjernelse af milierne med en lille tynd lancet (fin, steril nål).

Efter behandlingen:

Milier behandles og forebygges ved dagligt at hjælpe hudens porer til ikke at blive tilstoppede, således at døde hudceller kan passere uforstyrret til hudens overflade. Hertil er daglig eksfoliering det mest effektive, da huden dagligt afstøder døde hudceller.

Det er også en daglig eksfoliering, som er mest effektivt i kampen mod allerede fremkomne milier, hvilket jo blot gør det hele meget nemmere.

Begynd aldrig selv at trykke og klemme i milier, du vil blot ende ud med sår og mærker i huden.

INDHOLDCopyright © 2023 NoMakeup

Design og udvikling Acaao