Halve ben inkl. knæ & fødder - permanent hårreduktion med voks samt enzymbehandling

Fakta om hårvækst:

Hårvækst kan inddeles i tre faser: den anagene, katagene og telogene fase.

Hvert enkelt hår begynder under huden i roden af hårsækken som kaldes bindevævspapillen. Papillaen indeholder celler, der optager næring og aminosyrer. Begge dele er nødvendige for at håret kan vokse. I den anagene fase vokser håret ca. 1 cm. om måneden. På et hvilket som helst tidspunkt vil ca. 20% af kroppens hårsække i gennemsnit være i den anagene fase.

Når det voksende hår i denne fase fjernes ved voksning eller lignende, eksponeres papilla cellerne. Depilar System kan gennem den tomme hårsæk nå disse celler, nedbryde dem og på denne måde forhindre hårvækst. I slutningen af den anagene fase separeres papillaen fra matrix og afskærer derved håret for næring. I den katagene fase begynder hårsækken at skrumpe ind og bliver efterhånden passiv. Herefter følger den telogene fase eller hvilefasen, der normalt varer ca. 3 måneder. I denne fase af hårets vækstcyklus udstødes håret. I den katagene og telogene fase virker Depilar System ikke på de specifikke hårsække, da papilla cellerne ikke er eksponerede, og derfor ikke kan nås.
 

Hvad kan du forvente?

Regelmæssige behandlinger med Depilar System igennem 16–24 måneder for effektiv behandling af alt identificeret hår fra en 1-2 års vækstcyklus. Efter hver behandling vil genvækst af resterende hår tage længere tid, og håret vil være finere og lettere at fjerne. En mærkbar nedgang i hårvækst vil kunne ses efter den fjerde behandling. Nogle kunder kan opleve en midlertidig øget hårvækst efter de første behandlinger, da kroppen reagerer over for behandlingen. Dette vil medføre en øget effekt i løbet af de følgende behandlinger og et mere synligt resultat.
Afhængig af behandlingsområdet, hårets vækstcyklus og hårets genetiske egenskaber kan tidslinien for individuelle resultater variere. Ikke alle hårceller er aktive på samme tid, og Depilar System behandler kun hår, som er synlige på behandlingstidspunktet. Hvilende hårsække kan behandles, når de kan ses og igen er aktive i den anagene fase.

For at behandle alle hårsække korrekt med Depilar System anbefales 4 ugers interval mellem behandlinger i ansigtet og 5 – 6 ugers interval for behandlinger på kroppen. Man skal være opmærksom på, at ny hårvækst kan forekomme - ved hormonelle forandringer, under graviditet eller menopause, ved anvendelse af visse farmaceutiske produkter som f.eks. HRT og genetiske betingelser for fremtidig hårvækst i forbindelse med aldringsprocessen – og kan medføre behov for yderligere behandlinger.

 

Pris  kr. 1045,-
Bestil tid

Sådan virker Depilar System™ & El Kadiffe System:

Depilar System™ & El Kadiffe System, gør brug af den seneste og mest avancerede forskning i bestræbelserne på at tilbyde en effektiv og økonomisk overkommelig metode til reduktion af uønsket hårvækst hos alle uanset køn, herkomst, hårfarve og hårtyper.

Ved at benytte forskningsresultater og erfaringer fra tidligere generationer af enzymbaseret hårfjerning, har danske eksperter kombineret proteinerne Trypsin og Chymotrypsin i Depilar Sytem™. Denne forbedrede enzymbaserede formel giver virkninger, der overgår andre lignende produkter på markedet, herunder tidligere generationer af enzymbaseret hårfjernings- og dyre laserbehandlinger.

Denne forbedrede teknologi er let at anvende, og giver resultater, som er alt andet end almindelige. Vi benytter Depilar System™ direkte efter en traditionel voksbehandling eller sukkervoksning (sugaring) samt hårfjerning med pincet målrettet mod at nedbryde hårsækkene.

 

KONTAKT

Nomakeup.dk

Hovedgaden 27A

3460 Birkerød


Telefon: 81447500

E-mail: info@nomakeup.dk


CVR-nr: 32094902


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 17.00

Tirsdag     09.30 - 16.00

Onsdag    09.30 - 20.00

Torsdag   06.00 - 16.00

Fredag     06.00 - 17.00

*Lørdag     10.00 - 16.00

*Søndag    10.00 - 16.00

* Lige uger


Ovenstående er vejledende åbningstider efter aftale.


Copyright © 2019 NoMakeup

Design og udvikling Acaao