Japansk Cosmo FaceLifting

Den originale metode: 

Camilla Fagerberg Lundberg er certificeret terapeut i Japansk Lifting.

Camilla er undervist af instruktør Mette Brandt , som har undervist i de originale facelift metoder, som er udviklet af opretshaveren til Japansk Lifting, Lone Sørensen, der har forsket i disse behandlingsformer i ca. 30 år.

Japansk Lifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater. Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m. 

Selve behandlingen:

Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.
Japansk Cosmo FaceLifting
Pris  kr. 699,-
Bestil tid
Efter behandling:

Hver behandling med Japansk Lifting giver effekt. For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det dog at få flere behandlinger i træk. Camilla vejleder om, hvor mange behandlinger, der vil være optimale og med hvilke intervaller, de bør udføres. Dette gøres på baggrund af behov og hudtype. 
Japansk Cosmo Lifting kan foretages ugentligt. 

Er du ryger, skal du forvente at dit collagen niveau kæmper en brag kamp for opretholdelse, hvorfor du som ryger ikke kan forvete samme, holdbare resultat, som var du ikke-ryger.

INDHOLDCopyright © 2023 NoMakeup

Design og udvikling Acaao