Læbe PMU - første behandling

Hvad er permanent make-up?:

Permanent make up er en overfladisk, kosmetisk tatovering, hvor allergitestede pigmenter med en mikrotynd nål deponeres i det yderste hudlag. Farvepigmenterne er ikke metalholdige, opløst i alkohol og destilleret vand, hvilket gør dem særligt egnede til en sensitiv hud. Idet farverne deponeres i det yderste hudlag, vil de falme med tiden.

Permanent make-up skal ikke erstatte al make up, men tilføre, hvad naturen ikke har gjort fuldendt – dermed opnåes det naturlige resultat. Mineralfarverne bliver individuelt tilpasset og udstyret, som anvendes, er avanceret og specialudviklet til denne behandling, som ikke kan sammenlignes med en almindelig tatovering, hvilket mange fejlagtigt tror.

Hvem kan anvende permanent make-up?:

Permanent make up egner sig til alle, der ønsker velformede bryn, smukt indrammede øjne og flotte læber. Dette kan være personer med manglende hårvækst og/eller alopecia, allergier overfor make up, asymmetrier, brillebrugere, ældre personer med dårligt syn eller blot dem, som ønsker at spare tid i hverdagen.

Ved hjælp af en mikrotynd nål og farvepigmenter, kan man ændre og korrigere det, som naturen ikke har udformet perfekt. Herved opnåes en naturlig forskønnelse af ens egne træk.

Inden behandlingen:

Inden behandlingen skal der være afholdt en forkonsultation

Almindelige kontraindikationer der gør du ikke kan få udført PMU:

- Ehler-Danlos syndrom 
- Ichtiosis 
- Psoreasis i det område der skal behandles 
- Tendens til keloid ardannelse
- Lupus
- Bløder sygdom

Du skal undgå følgende 5 dage op til behandling:
- Indtagelse af blodfortyndende medicin
- Indtagelse af E-vitamin
- Indtaglese af fiskeolie 
- Indtagelse af stærke krydderier
- Indtagelse af stærk antibiotika
- Modtaget vaccine (uanset hvilken vaccinetype)

Du skal undgå følgende 4 timer op til behandling:
- Alkohol
- Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
- Koffein 

Herpes: 
Efter behandling af læber kan der forekomme herpes/forkølelsessår. Hvis man har denne virus i sig, anbefales det at opstarte forebyggende kur 3-5 dage før.

Læbe PMU - første behandling
Pris  kr. 5000,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Forud for behandlingen tager vi en grundig snak om dine ønsker, forventninger og behov. Der afsættes 30 min. til en foregående konsultation, hvilken er gratis. 

Inden selve behandlingen påsmøres bedøvende creme, som skal sidde på i ca. 30 min. Herefter opmåles og optegnes læbeområdet, som du naturligvis godkender inden selve behandlingen opstartes. Huden afsprittes og med en meget fin mikronål, deponeres farven i det yderste hudlag. Selve proceduren tager typisk 75 min., men der afsættes 2 timer til alle nye behandlinger. Når behandlingen er overstået, vil farven altid være væsentligt mørkere end slutresultatet og man kan forvente en reduktion i farveintensiteten på 50-60 % efter et par uger.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao