Lash Lift inkl. vippekur

Før behandlingen:

Kom som du er. Behandleren sørger for afrens af vipperne samt fjernelse af eventuel øjenmakeup. 

Lash lift er til dig der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker eyelash extensions.

Selve behandlingen:

Behandlingen foregår ved at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. Behandlingen tager 30 min.
På dine øvre øjenlåg ligges silikonepads, hvor dine øjenvipper fæstnes til øjenlåget med en sukkerbaseret gelé. Herefter påføres der Lash Lift permgel på vipperne, og den får lov at virke i det antal minutter, der matcher vippens stand. Herefter neutraliseres permgelen, silikonepaden fjernes og vipperne renses for sukkergelé. Bukket vælges af vippeteknikeren ud fra længde, cyklus samt styrke på vippen. Vi benytter Elleebana produkter til behandlingen. 

Kur behandling:

Behandlingen genopbygger og styrker ødelagte hårfibre på vipperne med koncentrerede, aktive ingredienser, såsom økologisk jojobaolie, kamelina frøolie, nigella frøolie & silkeprotein. De aktive ingredienser sikrer nyt liv til dine vipper, fugt, reparation samt foryngelse. Tilfører fantastisk, synlig glans og blødhed.

Indeholder ikke SLS, SLES, silikoner, parabener, syntetiske farvestoffer eller konserveringsmidler. 


 
Lash Lift inkl. vippekur
Pris  kr. 500,-
Bestil tid
Efter behandlingen: 

Lash Lift holder i ca. 6-8 uger. Det anbefales at der går minimum 4 uger imellem lash lift behandlingerne. 

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna eller makeup – herefter må du behandle dine bukkede vipper fuldstændig som du er vant til. 

Pleje efter- og imellem lash lift behandlinger:

Der sker en lille udtørring af vipperne ved foretagelse af lash lift. Vi anbefaler daglig brug af Ellebaana´s Conditioner, som det ideelle supplement til velplejede og perfekt stylede øjenvipper (kan også bruges til styling af bryn). Ellebaana´s Conditioner giver både præcis styling og meget effektiv pleje for sunde, skinnende øjenvipper og sikrer dermed udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser. Ellebaana´s Conditioner kan købes i klinikken til 329,-

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao