Microblading af bryn (3D bryn) - hairstrokes - første behandling

Hvad er microblading?:

Traditionel permanent makeup, som vi kender den herhjemme udføres med en maskine. Microblading derimod er et manuelt håndstykke, et mikroblad, som benyttes til manuelt at deponere pigment i huden. Metoden er forholdsvis ny for den vestlige verden, men har været anvendt i Asien i over 20 år. På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små og fine nåle. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden.
Microblading er uden tvivl den metode, der sikrer det tyndeste og fineste hårstrå i forbindelse med 3D bryn, hvilket betyder, at det er den metode, der giver det mest naturlige resultat.

For at opnå det ønskede resultat, kræves 1-2 efterbehandlinger indenfor 3 måneder, men ca. 4 ugers mellemrum mellem efterbehandlingerne.

Vores pigment valg:

På salonen benyttes udelukkende EU godkendte pigmenter uden metallisk indhold. Dette betyder blandt andet, at du undgår ophobning af tungmetaller. Endvidere betyder brugen af netop disse pigmenter, at du ikke vil kunne trække røde eller blå toner ud af huden, uanset pigment.

Inden behandlingen:

Inden behandlingen skal der være afholdt en forkonsultation

Almindelige kontraindikationer der gør du ikke kan få udført Microblading:

- Ehler-Danlos syndrom 
- Ichtiosis 
- Psoreasis i det område der skal behandles 
- Tendens til keloid ardannelse
- Lupus
- Bløder sygdom

Du skal undgå følgende 5 dage op til behandling:
- Indtagelse af blodfortyndende medicin
- Indtagelse af E-vitamin
- Indtaglese af fiskeolie 
- Indtagelse af stærke krydderier
- Indtagelse af stærk antibiotika
- Modtaget vaccine (uanset hvilken vaccinetype)

Du skal undgå følgende 4 timer op til behandling:
- Alkohol
- Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
- Koffein 
Pris  kr. 3500,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Forud for behandlingen tager vi en grundig snak om dine ønsker, forventninger og behov. Der afsættes 30 min. til en foregående konsultation, hvilken er gratis. 

Inden selve behandlingen påsmøres bedøvende creme, som skal sidde på i ca. 15 min. Herefter opmåles og optegnes brynområdet, som du naturligvis godkender inden selve behandlingen opstartes. Huden afsprittes og med en meget fint mikroblad, deponeres farven i det yderste hudlag. Selve proceduren tager typisk 75 min., men der afsættes 2 timer til alle nye behandlinger. Når behandlingen er overstået, vil farven altid være væsentligt mørkere end slutresultatet og man kan forvente en reduktion i farveintensiteten på 30-60 % efter et par uger.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao