Nedre vippefortætning - første behandling

Hvad er permanent make-up?:

Permanent make up er en overfladisk, kosmetisk tatovering, hvor allergitestede pigmenter med en mikrotynd nål deponeres i det yderste hudlag. Farvepigmenterne er ikke metalholdige, opløst i alkohol og destilleret vand, hvilket gør dem særligt egnede til en sensitiv hud. Idet farverne deponeres i det yderste hudlag, vil de falme med tiden.

Permanent make-up skal ikke erstatte al make up, men tilføre, hvad naturen ikke har gjort fuldendt – dermed opnåes det naturlige resultat. Mineralfarverne bliver individuelt tilpasset og udstyret, som anvendes, er avanceret og specialudviklet til denne behandling, som ikke kan sammenlignes med en almindelig tatovering, hvilket mange fejlagtigt tror.

Hvem kan anvende permanent make-up?:

Permanent make up egner sig til alle, der ønsker velformede bryn, smukt indrammede øjne og flotte læber. Dette kan være personer med manglende hårvækst og/eller alopecia, allergier overfor make up, asymmetrier, brillebrugere, ældre personer med dårligt syn eller blot dem, som ønsker at spare tid i hverdagen.

Ved hjælp af en mikrotynd nål og farvepigmenter, kan man ændre og korrigere det, som naturen ikke har udformet perfekt. Herved opnåes en naturlig forskønnelse af ens egne træk.

Inden behandlingen:

Inden behandlingen skal der være afholdt en forkonsultation

Almindelige kontraindikationer der gør du ikke kan få udført PMU:

- Ehler-Danlos syndrom 
- Ichtiosis 
- Psoreasis i det område der skal behandles 
- Tendens til keloid ardannelse
- Lupus
- Bløder sygdom

Du skal undgå følgende 5 dage op til behandling:
- Indtagelse af blodfortyndende medicin
- Indtagelse af E-vitamin
- Indtaglese af fiskeolie 
- Indtagelse af stærke krydderier
- Indtagelse af stærk antibiotika
- Brug af vippeserum - ikke balsam eller andre plejemidler, men serum.
- Modtaget vaccine (uanset hvilken vaccinetype)


Du skal undgå følgende 4 timer op til behandling:
- Alkohol
- Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
- Koffein

Pris  kr. 1200,-
Bestil tid

Selve behandlingen:

Forud for behandlingen tager vi en grundig snak om dine ønsker, forventninger og behov. Der afsættes 30 min. til en foregående konsultation, hvilken er gratis. 

Inden selve behandlingen påsmøres bedøvende creme, som skal sidde på i ca. 20 min. Herefter opmåles og optegnes øjenområdet, som du naturligvis godkender inden selve behandlingen opstartes. Huden afsprittes og med en meget fint mikroblad, deponeres farven i det yderste hudlag. Selve proceduren tager typisk 30 min., men der afsættes halvanden time til alle nye behandlinger. Når behandlingen er overstået, vil farven altid være væsentligt mørkere end slutresultatet og man kan forvente en reduktion i farveintensiteten på 20-30 % efter et par uger.

 

Efter behandlingen:

Man kan sagtens optage daglige gøremål efter behandlingen, dog skal der tages forbehold for, at man ikke må benytte sauna eller svømmebassin pga, infektionsrisiko. Det anbefales at undlade stærk sol eller solarium ca. 14 dage forinden samt efter behandlingen. Endvidere anbefales det at undlade make up i de behandlede områder den første uge. Huden skal have ro til at hele, og man får udleveret en speciel creme til påsmøring på de behandlede områder. Farven vil falme og aftage efter en uges tid. Du vil modtage en plejevejledning i hardcopy efter endt behandling. 

Kan der opstå bivirkninger eller komplikationer efter behandlingen?:

Efter behandling af øjne og læber, vil man typisk opleve hævelse og let ømhed/rødme af området. Hævelsen vil aftage efter et døgn. 

Efter behandling af læber kan der forekomme herpes/forkølelsessår. Hvis man har denne virus i sig, anbefales det at opstarte forebyggende kur 3-5 dage før. Der kan endvidere opstå infektion, denne er dog minimal og har ingen betydning for slutresultatet.


Opfyldning foretages efter 4 uger, men indenfor 3 mdr. Behandlingen er gratis.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao