Powderbrows / skyggebryn (mikropigmentering) - første behandling

Hvad er permanent make-up?:

Permanent make up er en overfladisk, kosmetisk tatovering, hvor allergitestede pigmenter med en mikrotynd nål deponeres i det yderste hudlag. Farvepigmenterne er ikke metalholdige, opløst i alkohol og destilleret vand, hvilket gør dem særligt egnede til en sensitiv hud. Idet farverne deponeres i det yderste hudlag, vil de falme med tiden.

Permanent make-up skal ikke erstatte al make up, men tilføre, hvad naturen ikke har gjort fuldendt – dermed opnåes det naturlige resultat. Mineralfarverne bliver individuelt tilpasset og udstyret, som anvendes, er avanceret og specialudviklet til denne behandling, som ikke kan sammenlignes med en almindelig tatovering, hvilket mange fejlagtigt tror.

Hvem kan anvende permanent make-up?:

Permanent make up egner sig til alle, der ønsker velformede bryn, smukt indrammede øjne og flotte læber. Dette kan være personer med manglende hårvækst og/eller alopecia, allergier overfor make up, asymmetrier, brillebrugere, ældre personer med dårligt syn eller blot dem, som ønsker at spare tid i hverdagen.

Ved hjælp af en mikrotynd nål og farvepigmenter, kan man ændre og korrigere det, som naturen ikke har udformet perfekt. Herved opnåes en naturlig forskønnelse af ens egne træk.

Powderbrows/skyggebryn:

Dette er en skyggelægning af brynet, hvor skyggen lægges under ens egne hår, som derved understøtter ens egen facon. Man kan naturligvis ændre og korrigere faconen, så den bliver præcis, som du ønsker. Powderbrows kan endvidere også give et naturligt og blødt resultat som 3D-bryn, alt efter farvevalg mm. 

Vores pigment valg:

På salonen benyttes udelukkende EU godkendte pigmenter uden metallisk indhold. Dette betyder blandt andet, at du undgår ophobning af tungmetaller. Endvidere betyder brugen af netop disse pigmenter, at du ikke vil kunne trække røde eller blå toner ud af huden, uanset pigment.

Inden behandlingen:

Inden behandlingen skal der være afholdt en forkonsultation

Almindelige kontraindikationer der gør du ikke kan få udført PMU:

- Ehler-Danlos syndrom 
- Ichtiosis 
- Psoreasis i det område der skal behandles 
- Tendens til keloid ardannelse
- Lupus
- Bløder sygdom

Du skal undgå følgende 5 dage op til behandling:
- Indtagelse af blodfortyndende medicin
- Indtagelse af E-vitamin
- Indtaglese af fiskeolie 
- Indtagelse af stærke krydderier
- Indtagelse af stærk antibiotika

Du skal undgå følgende 4 timer op til behandling:
- Alkohol
- Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
- Koffein 

Pris  kr. 4000,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Forud for behandlingen tager vi en grundig snak om dine ønsker, forventninger og behov. Der afsættes 30 min. til en foregående konsultation, hvilken er gratis. 

Inden selve behandlingen påsmøres bedøvende creme, som skal sidde på i ca. 15 min. Herefter opmåles og optegnes brynområdet, som du naturligvis godkender inden selve behandlingen opstartes. Huden afsprittes og med en meget fint mikroblad, deponeres farven i det yderste hudlag. Selve proceduren tager typisk 75 min., men der afsættes 2 timer til alle nye behandlinger. Når behandlingen er overstået, vil farven altid være væsentligt mørkere end slutresultatet og man kan forvente en reduktion i farveintensiteten på 30-60 % efter et par uger.

KONTAKT

Nomakeup.dk

Hovedgaden 27A

3460 Birkerød


Telefon: 81447500

E-mail: info@nomakeup.dk


CVR-nr: 32094902


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 20.00

Tirsdag     08.30 - 18.00

Onsdag    08.30 - 20.00

Torsdag   08.30 - 18.00

Fredag     08.30 - 17.00

Lørdag    10.00 - 15.00
Ovenstående er vejledende åbningstider efter aftale.


Copyright © 2022 NoMakeup

Design og udvikling Acaao