Single eyelashextensions - stor opfyldning

Før behandlingen: 

Har du sarte øjne, da oplys om dette inden behandlingen. Har du tendens til allergi, så kan vi lave en allergitest 48 timer før behandlingen – testen udføres gratis. Dog kommer man ikke i nærheden af huden med limen, så det er utroligt sjældent, at folk oplever en allergisk reaktion. Bruger du kontaktlinser skal du komme uden kontaktlinser i, og medbringe et par briller, da øjnene vil blive irriteret af, at være lukket i længere tid med kontaktlinser i.
Ved påsætning bedes du komme uden øjenmakeup. Vipperne skal være helt rene og fuldstændig renset for makeup rester. Dette er for at sikre et holdbart resultat.
Pris  kr. 700,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Opfyldning indenfor 4 uger.

Efter behandlingen:

Korrekt aftercare af dine eyelash extensions er alfa omega. Ikke kun for at bevare de påsatte vipper længst muligt, men også for at holde dine egne vipper sunde.

- Gå først i bad efter 24 timer, da det skal garanteres at limen er hærdet inden de gennemhydreres.
- Børst dine eyelash extensions dagligt med en blød, ren børste og kun når de er tørre. Efter endt behandling får du udleveret disse af din behandler.
- Vask og rens dine vipper, vippelinie og øjenlåg dagligt - bedste resultat og mest skånsomt er med en anti-bakteriel vippe shampoo. (En sådan kan købes hos os). Ellers bruges neutral sæbe uden parfume og olie.
- Skån dine vipper og sov ikke med hovedet begravet i hovedpuden.
- Undgå alle olieholdige produkter tæt på øjnene.
- Overhold dine opfyldningstider.
- Benyt IKKE mascara på dine vippeextensions.  

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao