Sugaring - Lår & bikini imellem 3-6 uger

Hvad er sugaring?

Sugaring er en hårfjerningsmetode, som stammer helt tilbage fra det gamle Mesopotamien i Egypten og Grækenland. Skrifter fortæller om konger, som ønskede at deres kvinder var hårfri, som et symbol på renhed.

Hos Nomakeup er vores behandlere specialiserede i professionel body sugaring samt voks behandlinger og vi anvender udelukkende de bedste produkter på markedet, så du får en skånsom behandling, der efterlader din hud blød og glat.

Produkt:

Perron Rigot™ produkterne er alle sammen 100 % naturlige - organisk samt økologisk. Perron Rigot™ sukkerpasta er meget anderledes fra voks. Perron Rigot™ klæber sig nemlig ikke fast til levende hudceller, men fjerner derimod de døde hudceller og efterlader huden frisk og blød. Sukkerpastaen er 100% naturlig og vandopløselig, hvilket betyder at den nemt kan fjernes fra huden igen.
Pris  kr. 500,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Hårfjerning med skånsom sukkermasse.

Efter hårfjerning forebygges mod indgroet hår med Lycon´s genistreg ved navn "Ingrown X-It" spray, som masseres ned i hårsækken. 

Efter behandlingen samt før næste behandling: 

Sugaring er en effektiv metode, der efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.). Inden du møder op til en sugaring behandling, bør du sikre dig, at ALLE hårene er min. 5mm. 

Hjemmebehandling / forebyggelse mod indgroet hår:

Ingrown X-It med Salicylsyre og Mælkesyre, er et unikt produkt der effektivt modvirker indgroede hår både ved barbering og voksning. Ingrown X-It virker hverken udtørrende eller irriterende på huden. Indeholder Allantoin som virker beroligende samt Arnica Ekstrakt som virker helende på huden. Ingrown X-It modvirker effektivt indgroede hår og afhjælper samtidig ubehag når hårene vokser ud igen samt reducerer ardannelse og fremmer heling.
Anvendelse morgen og aften på en ren tør hud i 5 dage efter din sugaring behandling. Kan købes for 250,-.

Husk eksfoliering imellem dine sugaring behandlinger: 

Vi anbefaler Lycon´s følgeton til X-It Spray, som er nævnt ovenfor, nemlig Body Exfoliant. Body Exfoliant er en skøn, let og cremet body scrub med bambus fibre, der hurtigt, mildt og super effektivt fjerner tør hud og døde hudceller. Virker sammentrækkende på porene samt modvirker og forebygger forekomsten af indgroede hår. Kan købes for 250,-. 

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao