TEENAGE ansigtsbehandling

Før behandlingen: 

Kom som du er & lad Christina putte dig på briksen til en times forkælelse. Christina sørger for afrens af huden samt aftagning af eventuel makeup inden behandling.   

TEENAGE BEHANDLING er en klassisk ansigtsbehandling til alle hudtyper. Christina laver en grundig vurdering af huden og sammensætter den rette behandling udfra denne vurdering.

Behandlingen indeholder mere eller mindre af følgende: afrensning, peeling, dybderens, maske, ansigtsmassage & afsluttende creme til ansigt, hals og øjne.

Selve behandlingen: 

TEENAGE ansigtsbehandling anbefales til unge i alderen 12-19 år. I løbet af puberteten vil du ofte opleve store forandringer i din huds tilstand. Mange teenagere er plaget af hudproblemer og uren hud i ansigtet, som eks vis hudorme, bumser samt øm og irriteret hud. Hudproblemer i teenageårene kan medføre mindre selvværd og mangel på glæde i hverdagen. Det er synd, da dine hudproblemer oftest kan løses. Vi ønsker ikke, at hudproblemerne skal genere dig i din hverdag. Derfor vil denne behandling hjælpe dig med, at genskabe den helt rette balance i din hud og styrke dit velvære. Hvis du er 20 år eller ældre, anbefaler vi, at du booker en tid til en KLASSISK ELLER DYDBERENS behandling.  Accept fra forældre eller værge er nødvendig fra 12-17 år.

TEENAGE ansigtsbehandling
Pris  kr. 550,-
Bestil tid

Produktserie: 

Vi arbejder med den biomedicinske hudplejeserie GLO Skin.
Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud. GLO Skin hudplejeserie er designet til resultater, hvor den professionelle behandling i klinikken, kombineret med eventuelt produktbrug derhjemme, leverer synlige resultater.

Det bedste fra både videnskab og natur!
Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere løftet om sund, ungdommelig hud.

Koncentrerede aktive ingredienser!
Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er vores formler designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.
Produktserien er naturligvis parabenefri.

KONTAKT

Nomakeup.dk

Hovedgaden 27A

3460 Birkerød


Telefon: 81447500

E-mail: info@nomakeup.dk


CVR-nr: 32094902


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 18.00

Tirsdag     08.30 - 20.00

Onsdag    07.00 - 20.00

Torsdag   08.30 - 19.00

Fredag     07.00 - 17.00

*Lørdag    10.00 - 16.00


* Lige uger


Ovenstående er vejledende åbningstider efter aftale.


Copyright © 2021 NoMakeup

Design og udvikling Acaao