Voks - Baller

Vælg hårfjerning hos Nomakeup fordi:
 

  • Du har sensitiv hud eller før har reageret på alm. voks eller sukker

  • Du ønsker et holdbart resultat

  • Du synes alm. voks samt sukker er smertefuldt

Leder du efter en skånsom og effektiv voksbehandling / hårfjerning  som fjerner uønsket hårvækst i ansigtet og på resten af kroppen. Vi har stor erfaring med at udføre alle typer voksbehandlinger og med mærkerne Wax Logic samt  Lycon Wax  er hårfjerning næsten smertefrit, da produkterne ikke hænger fast i huden. Der er længere holdbarhed og bedre hårreduktion. Du forlader klinikken med en glat, lækker, ren og hårfri hud.

Benyttede mærker: Wax Logic samt Lycon Wax er specielt udviklet af den fineste naturlige harpiks og bivoks. Det er en meget mild voks, der fungere selv på den sensitive hud. Den er designet til at kunne fjerne hår helt ned til 2 mm. Men vi anbefaler at hårene ca. 5 mm eller mere specielt hvis det er første gang, for at man får det bedste resultat, som også holder.

Hårfjerning med voks er ikke blot blidt, men også de mest effektive metoder til at fjerne uønsket hår – og så kan det anvendes på hele kroppen. Hos Nomakeup er vores behandlere specialiserede i professionel body sugaring samt voks behandlinger og vi anvender udelukkende de bedste produkter på markedet, så du får en skånsom behandling, der efterlader din hud blød og glat.

Pris  kr. 300,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Hårfjerning med skånsom voks. Hårfjerningsspecialist, Christina rådgiver hvilken teknik der passer bedst til dig. Efter hårfjerning forebygges mod indgroet hår med Lycon´s genistreg ved navn "Ingrown X-It" spray, som masseres ned i hårsækken. 

Efter behandlingen samt før næste behandling: 

Voksmetoden er en effektiv metode, der efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.). Husk - ingen barbering imellem dine voksbehndlinger.

Hjemmebehandling / forebyggelse mod indgroet hår:

Ingrown X-It med Salicylsyre og Mælkesyre, er et unikt produkt der effektivt modvirker indgroede hår både ved barbering og voksning. Ingrown X-It virker hverken udtørrende eller irriterende på huden. Indeholder Allantoin som virker beroligende samt Arnica Ekstrakt som virker helende på huden. Ingrown X-It modvirker effektivt indgroede hår og afhjælper samtidig ubehag når hårene vokser ud igen samt reducerer ardannelse og fremmer heling.
Anvendelse morgen og aften på en ren tør hud i 5 dage efter din voksbehandling. Kan købes for 250,-.

Husk eksfoliering imellem dine voksbehandlinger: 

Vi anbefaler Lycon´s følgeton til X-It Spray, som er nævnt ovenfor, nemlig Body Exfoliant. Body Exfoliant er en skøn, let og cremet body scrub med bambus fibre, der hurtigt, mildt og super effektivt fjerner tør hud og døde hudceller. Virker sammentrækkende på porene samt modvirker og forebygger forekomsten af indgroede hår. Kan købes for 250,-.

INDHOLDCopyright © 2024 NoMakeup

Design og udvikling Acaao