Voks - Næsebor, øre & bryn

Vælg hårfjerning hos Nomakeup fordi:
 

  • Du har sensitiv hud eller før har reageret på alm. voks eller sukker

  • Du ønsker et holdbart resultat

  • Du synes alm. voks samt sukker er smertefuldt

Leder du efter en skånsom og effektiv voksbehandling / hårfjerning  som fjerner uønsket hårvækst i ansigtet og på resten af kroppen. Vi har stor erfaring med at udføre alle typer voksbehandlinger og med mærkerne Wax Logic samt  Lycon Wax  er hårfjerning næsten smertefrit, da produkterne ikke hænger fast i huden. Der er længere holdbarhed og bedre hårreduktion. Du forlader klinikken med en glat, lækker, ren og hårfri hud.

Benyttede mærker: Wax Logic samt Lycon Wax er specielt udviklet af den fineste naturlige harpiks og bivoks. Det er en meget mild voks, der fungere selv på den sensitive hud. Den er designet til at kunne fjerne hår helt ned til 2 mm. Men vi anbefaler at hårene ca. 5 mm eller mere specielt hvis det er første gang, for at man får det bedste resultat, som også holder.

Hårfjerning med voks er ikke blot blidt, men også de mest effektive metoder til at fjerne uønsket hår – og så kan det anvendes på hele kroppen. Hos Nomakeup er vores behandlere specialiserede i professionel body sugaring samt voks behandlinger og vi anvender udelukkende de bedste produkter på markedet, så du får en skånsom behandling, der efterlader din hud blød og glat. 
Pris  kr. 225,-
Bestil tid
Selve behandlingen:

Hårfjerning med skånsom voks. Efter hårfjerning forebygges mod indgroet hår med Lycon´s genistreg ved navn "Ingrown X-It" spray, som masseres ned i hårsækken. 

INDHOLDCopyright © 2023 NoMakeup

Design og udvikling Acaao